Toch geen vlogs

Wederom niet zo’n leuk nieuws. Waar we al weken druk bezig waren om een alternatief voor te bereiden in de vorm van Sinterklaas Parkstad TV moeten we ook hier mee stoppen. De aangescherpte maatregelen maken het voor ons onmogelijk om kwalitatief goede vlogs te gaan maken. We zullen dus enkel een filmpje voor de scholen opnemen en twee dagen videobellen. We hebben alle aanvragen kunnen inplannen hierdoor is onze agenda helaas vol. Dit weekend worden de uitnodigingen via ‘Zoom’ verstuurd. Wij wensen iedereen ondanks alles een mooie december maand, blijf gezond en vergeet niet je schoen te zetten.

belangrijk bericht

Hier een berichtje van Sinterklaas Parkstad.

In de media is er de laatste jaren veel discussie over de kleur van de pieten. Wij van Sinterklaas Parkstad sluiten hiervoor onze ogen en oren niet. Binnen ons team is er veel discussie geweest en we hebben er flink mee geworsteld. Onze liefde voor Zwarte Piet is niet verdwenen, aan de andere kant willen we mensen geen pijn doen. Andere waarden zijn op dit moment belangrijker. Zoals de liefde voor het mooiste feest van het jaar, dat behouden dient te blijven. De intocht, schoentje zetten, zingen bij de schoorsteen, een dansje doen voor Sint op school, pakjesavond enz. De kleur van Piet is volgens ons maar een klein onderdeel van deze mooie traditie. Hierdoor hebben wij besloten dat de pieten van Sinterklaas Parkstad vanaf 2020 enkel nog roetvegen hebben.

Naast de pietendiscussie raakt ook corona het kinderfeest hard. Voor 2020 is dan ook besloten om al onze boekingen te annuleren. Heeft u reeds geboekt dan kunt u op korte termijn een mail van ons verwachten waarin we het een en ander uitleggen. Wel kunnen wij alvast delen dat wij ook in 2020 van ons laten horen. Iedere zaterdag kunnen de kinderen genieten van een vlog van Sint en zijn pieten in Parkstad.Wij hopen op uw begrip, blijf gezond en tot in 2021.Team Sinterklaas Parkstad

Agenda 2018 volledig volgeboekt

Onze agenda voor 2018 is volledig volgeboekt.

Door ons succes kunnen wij helaas niet bij iedereen op bezoek komen.

Wij wensen iedereen een fijne Sinterklaasperiode tegemoet.

 

Team Sinterklaas Parkstad

Agenda 2017 is volledig volgeboekt

Is het niet gelukt om een afspraak te maken met Sint en zijn Pieten voor 2017 kijk dan eens in de agenda van 2018 en maak een afspraakje.

De AgendaPiet

Onterecht verstuurde mailtjes

We zijn er (bijna) klaar voor.

De laatste cadeautjes worden uitgezocht, de pepernoten zijn gebakken en onze Pakjesboot begint al aardig vol te raken. Kortom we zijn er (bijna) klaar voor. Dit jaar bezoeken we een recordaantal kinderen in Parkstad en we hebben er ontzettend veel zin in. Nog een paar extra danslessen voor de pieten en we kunnen er weer een geweldig feestje van maken.

We komen aan over…

0Dagen

Agenda 2017 voor 99% gevuld

Dat een bezoekje van Sinterklaas en de Pieten ook in 2017 nog steeds erg populair is zien we aan onze agenda. De agenda voor 2017 is dan ook al zo goed als vol. Kijk in de Agenda 2017 voor de nog vrije plekjes.

 

Nieuwe website voor Sinterklaas Parkstad

In samenwerking met Project Peterson zijn we hard bezig aan onze nieuwe website. De website staat, nu gaat het grote vullen beginnen. Breng regelmatig een bezoekje aan onze website om te zien wat er veranderd is.

Marco