Wat anderen zeggen over Sinterklaas Parkstad

Afgelopen november hebben wij (Voedselhulp Parkstad o.v. Stichting Diaconaat) voor het eerst in ons bestaan, een sinterklaasfeest georganiseerd. Hierbij heeft Sinterklaas Parkstad hen een onvergetelijke middag/avond bezorgd. Na aanleiding van die avond, hebben we gelijk al voor 2017 een middag ingepland. Wat jullie doen, is echt super. Dat jullie hier nog lang mee door mogen blijven gaan. Mensen in “stille armoede” zijn hier echt mee geholpen.

Rogé Meesters

Sinterklaas Parkstad en zijn geweldige groep pieten heeft onze zoon Tijs en de kinderen van onze vrienden vanaf dreumes leeftijd tot nu bijna puber ieder jaar bezocht. En wat een feestje is het ook voor onze 12 jarige nog steeds!! De persoonlijke aandacht voor ieder kind, de kleine details, humor overal wordt aan gedacht. Het dansen met de kinderen en ouders is fantastisch. Ik kan niet anders zeggen dan dat het ieder jaar weer een groot feest is waarbij de kinderen en dus wij ouders ook genieten van ieder moment!!!

Miranda Rogge

Afgelopen jaar hebben wij voor het een gebruik gemaakt van de Sint en Pietengroep van Parkstad.
Het is een hele enthousiaste groep mannen en vrouwen die als Sint en Piet voor onze personeelsvereniging een optreden hebben verzorgd. Ook al was de groep afgelopen december bij ons geminimaliseerd i.v.m. de griep. Van Sint die aandacht heeft voor alle kindjes met hun verhalen en vraagjes, tot de pieten , waaronder de muziekpiet met eigen installatie (geluid, licht en actie)
Als je zelf zorgt voor een zaal gevuld met kinderen en ouders nemen zij de rest voor hun rekening. Er wordt gedanst en gezongen, een lichtshow, samen met de kinderen springen en hupsen en iedereen wordt erin betrokken. Heel veel liedjes met tussendoor de gesprekken van sint met het kind of kinderen die samen naar voren geroepen worden. Op schoot of verlegen naast sint toch het verhaal durven doen en dan op het laatst voor ieder kind een kadootje.
Ik kan iedereen deze groep aanraden en dan zeker ook omdat zij door hun inzet met de verdiensten ook weer andere kinderen blij maken….. helemaal top!!
PV Meander

Een referentie schrijven voor Sinterklaas Parkstad…. Dat is helemaal niet zo moeilijk! Al 8 jaar mogen we sint en zijn pieten bij ons thuis ontvangen en ieder jaar opnieuw is het weer een feestje, waar zowel jong als oud zich enorm op verheugd de kinderen voelen zich speciaal en stralen van oor tot oor, waardoor de ouders heerlijk kunnen genieten van hun lieve snoetjes. Samen dansen met de pieten is, buiten het cadeautje, natuurlijk het hoogte punt van de avond en niet alleen voor de kinderen?
Wij verheugen ons nu alweer op jullie komst tot in december liefs Annebel en Raf